Blööö

Var hemma från skolan idag för att jag skulle till en special tandläkare som skulle kolla på cp-tand för jag ville se om det fanns något annat alternativ än tandställning för att få bort den...Men så enkelt var det ju självklart inte...Så snart kommer jag ha tandställning och se ut som 12 igen "YIPPEEEY" eller?..

Helg

Fredag: Hände inte så speciellt mycket, men först var jag i skolan och sen åkte jag Jennie och Ebba till Södertälje och var där en liten stund tills vi alla skildes åt. Senare på kvällen åkte jag hem till Emelie där Julia också var, det blev en jävla massa snack osvosv, trevligt var det iallafall.
Lördag: Gjorde inte ett piss fram till typ fem då Ebba kom hit och vi fixade oss och åt lite osv, sen åkte vi till Järna och hem till Ivan där det var massa folk. Kul att träffa människor man inte träffat på länge! Jag och Ebba sov kvar hos Ivan och sen åkte vi hem vid tre dagen efter.
Så har min helg sett ut!
Tog tyvärr inga bilder. Måste bli bättre på det.
En gammal tråkig gif får duga sålänge.

Dansss

Idag i skolan så var det någon sorts dans dag då vi fick prova på olika danser så som zumba streetdance och några olika pardanser. Jag och Ebba var så otroligt duktiga på streetdance och zumba helt otroligt! Eller?
Och när vi skulle dansa pardanser så får jag självklart dansa med den äckligaste killen i skolan... Ebba och Jennie verkligen asgarvade när dom såg det ha-ha. Jaja sånt är livet ;)
Kom hem vid fem och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!
Gammal bild.

Tjo.

Idag var jag i skolan som vanligt och inget speciellt hände direkt förutom att det var lucia, och något lucia uppträdande haha.
Men efter skolan drog jag och Ebba till Järna och sen vidare mot Örjan skolan för att se våra vänner göra ett lucia uppträdande, duktiga var dom!
Sen drog vi till Södertälje och hängde där ett tag tills vi drog hem! Så intressant  var min dag ;)
Lite halvrolig bild sådär.

Helgen

Tänkte berätta vad jag har gjort i helgen lite kortfattat.
I fredags fyllde Ebba år så vi hade någon sorts "tjej middag" det var trevligt värre! Bakade en vacker tårta hahah och åt tacos.
Sen vid typ tolv tiden så hade jag och Ebba ingenting att göra så sen vid ett-halv 2 kom Helge och Glenn till Huddinge och hämtade oss och så drog vi hem till Helge. Trevliga filurer detdär. Somnade vid typ sju på morgonen och sen vid elva typ så drog vi hem!
I lördags tog vi det lugnt och sen åkte vi hem till mig och bakade pepparkakor osv, inte så händelserik dag då vi var sjukt trötta. Men iallafall så sov hon över här.

Skolaaan

Tjaaa.
Håller på att somna på grafiska, började kl nio.. Ebba försov sig haha, alltid någon av oss som lyckas försova sig :(
Har lunch om en timme hoppas det blir något gott! Haha
Jaja nu ska jag jobba vidare typ, hare gött!




Och nu när du inte vill ha mig vill jag ha dig.

Tja bloggen.
Kan inteeeee sova, har för mycket i tankarna hahah usch..
Börjar 9 imorgon och har grafisk design eller vad man nu säger, är iallafall inte så pepp på det, tur att man kan sitta vid Facebook iallafall!
Ska försöka sova nu iallafall så god natt!

fremdkls

Hej däär.
Nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade (visste att det skulle bli såhär).
Men iallafall! Idag hade jag Engelska B nationella, gick skit haha, blä. Slutade runt 11 och sen senare drog jag, Emelie, Ylva och Ebba på bio. Det var trevligt.
Ska försöka bättra mig med uppdateringen!
Sweet dreams.

RSS 2.0